China ultrasoon metaallassen fabrikant

Co. van het de Automatiseringsmateriaal van Hangzhouqianrong, Ltd. 

nadruk op ultrasone toepassing, in vertrouwen om klanten te winnen

Fabrieksreis

Hangzhou Qianrong Automation Equipment Co.,Ltd Fabriek
China Hangzhou Qianrong Automation Equipment Co.,Ltd fabriek De ultrasone het lassenmachine van de metaalvlek is een geavanceerd high-tech dat stroom met hoge frekwentie in een mechanische schommelingsenergie op een werkstuk omzet en conflict met hoge frekwentie tussen de twee werkstukken produceert tot de hitte van de twee werkstukken wordt aaneengesmeed.
China Hangzhou Qianrong Automation Equipment Co.,Ltd fabriek Het zonne ultrasone materiaal van het metaallassen installeert het ultrasoon lassensysteem op de brug van het materiaal. Het lassensysteem voert x-As beweging op de brug, en de werkbank onder de brugbewegingen in uit de y-As richting. De breedte is 1 - 2,5 meters van productlassen.
China Hangzhou Qianrong Automation Equipment Co.,Ltd fabriek De ultrasone technologie van de antennedraad is een hoge snelheidssysteem wordt beschreven waardoor de draden van de koperantenne binnen een serie van smartcards worden ingebed die op een plastic blad worden vervaardigd om in elektrocontact met elektronische spaanders te liggen die op respectieve kaarten worden opgezet.
China Hangzhou Qianrong Automation Equipment Co.,Ltd fabriek Het ultrasone lassen is een snel, schoon en efficiënt assemblageproces. Gebruikt om methodes te assembleren om thermoplastische montage en sommige samengestelde componenten te verwerken. Het wordt momenteel gebruikt voor het plakken tussen plastic producten, het plakken van plastic producten aan metaaldelen en het plakken tussen andere niet plastic materialen.
China Hangzhou Qianrong Automation Equipment Co.,Ltd fabriek De ultrasone naaimachine, ultrasone naadloze bonder is van toepassing op het naaien van de vlakke naaimachine van nylon doek, pvc, Pu, TPU, TC doek, niet-geweven stof en andere thermoplastische doek.
Ultrasone het Lassenmachine van de Metaalvlek Ultrasone Metaallasser voor Zonnewarmte het Verzamelen Ultrasone Draad die Delen inbedden Ultrasone Pastic-Lassenmachine Ultrasone naaimachine

Krijgen ultrasoon metaallassen & Ultrasone kunststof lasmachine Nu!

Klik hier om een offerte aan te vragen

                                     Productielijn

 

Hangzhou Qianrong Automation Equipment Co.,Ltd fabriek productielijn 0

 

Hangzhou Qianrong Automation Equipment Co.,Ltd fabriek productielijn 1

 

Hangzhou Qianrong Automation Equipment Co.,Ltd fabriek productielijn 2

 

Hangzhou Qianrong Automation Equipment Co.,Ltd fabriek productielijn 3

 

Co. van het de Automatiseringsmateriaal van Hangzhouqianrong, Ltd-bedrijf heeft strikte controle om productprestaties en kwaliteit van levering volgens ISO9001 te verzekeren: het systeem voor kwaliteitscontrole van 2015. Het brengt van allerlei proces van grondstoffen, verwerking, assemblage, het testen, opslag, fabriek, enz. met elkaar in verband 

 

 

Contactgegevens