China ultrasoon metaallassen fabrikant

Co. van het de Automatiseringsmateriaal van Hangzhouqianrong, Ltd. 

nadruk op ultrasone toepassing, in vertrouwen om klanten te winnen

Kwaliteitscontrole

Hangzhou Qianrong Automation Equipment Co.,Ltd Kwaliteitscontrole

Hangzhou Qianrong Automation Equipment Co.,Ltd kwaliteitscontrole 0

Verbeter verwerkingsnauwkeurigheid met geautomatiseerde het machinaal bewerken systemen

 

Hangzhou Qianrong Automation Equipment Co.,Ltd kwaliteitscontrole 1

Assembleer Ultrasoon Sonochemistry-Systeem

 

Hangzhou Qianrong Automation Equipment Co.,Ltd kwaliteitscontrole 2

Het verouderen en het Testen vóór productenopslag

 

Om het even welke concurrentie tussen ondernemingen is onafscheidelijk van de concurrentie van „productkwaliteit“. Zonder uitstekende productkwaliteit, zullen de ondernemingen uiteindelijk in de golf van markteconomie verdwijnen. Co. van het de Automatiseringsmateriaal van Hangzhouqianrong, Ltd verzekert productkwaliteit en de productkwaliteit door een reeks kwaliteitscontrolebeheersystemen, die ondernemingsontwikkeling bevordert, wint markt en winsten.

 

1. Vestig een uitvoerig kwaliteitsbeheersysteem, besteed aandacht aan de kwaliteitscontrole van het productieproces, proces is de controle de sleutel aan de kwaliteitscontrole van productkwaliteit, spoediger beter.

 

2. Om kwaliteit-bewust onderwijs en opleiding op een globale manier uit te voeren, om de kwaliteit van producten van ondernemingen te verbeteren, moeten wij eerst van het verbeteren van de „kwaliteitsvoorlichting“ van werknemers beginnen.

 

3. Voer strikt de processpecificaties uit. De productie en de verwerking van de producten moeten de gebruiksprocedures en de opbrengst volgens de procesvereisten strikt volgen. Omdat het productieproces een direct proces van productvorming is, hangt de kwaliteit van het product direct van de doeltreffende controle van het proces af, en de achteloosheid van om het even welke verbinding kan tot productmislukking leiden.

 

4. Terwijl strikt overeenkomstig de procesvereisten, is het ook noodzakelijk om de operationele vaardigheden van de productieexploitanten te verbeteren.

 

5. Leg strikt de documenten ten uitvoer en vereis de eerste inspectie en bemonsteringsinspectie van de producten. Het doel van de eerste inspectie is de kwaliteit van het eerste product te bevestigen en het te zetten in massaproduktie zonder kwaliteitsabnormaliteit om het voorkomen van tekorten te verhinderen. De bemonsteringsinspectie bepaalt de stabiliteit van het proces, verdere grepen de kwaliteitsdynamica van het product door bemonsteringsinspectie, en past geschikt het productieproces volgens de schommeling van het product aan, en waarborgt definitief de productkwaliteit.

Krijgen ultrasoon metaallassen & Ultrasone kunststof lasmachine Nu!

Klik hier om een offerte aan te vragen

 • Hangzhou Qianrong Automation Equipment Co.,Ltd
  Standaard: CE
  Aantal: CID20190915657-ZS
  Uitgiftedatum: 2019-09-15
  Vervaldatum:
  Scope / Range: Ultrasonic Device
  Uitgegeven door: CID
 • Hangzhou Qianrong Automation Equipment Co.,Ltd
  Standaard: RoHS
  Aantal: CID20190916433-ZS
  Uitgiftedatum: 2019-09-16
  Vervaldatum:
  Scope / Range: Ultrasonic Device
  Uitgegeven door: CID
Contactgegevens