China ultrasoon metaallassen fabrikant

Co. van het de Automatiseringsmateriaal van Hangzhouqianrong, Ltd. 

nadruk op ultrasone toepassing, in vertrouwen om klanten te winnen

Nieuws

December 9, 2020

Toepassing van Ultrasoon Materiaal in Maskermachine

2020 is een buitengewoon jaar. De coronavirusepidemie heeft de veiligheid van globale mensen beïnvloed. In aanwezigheid van de woedende epidemie, is de vraag naar medische uitrustingen zoals maskers scherp toegenomen. Het ultrasone materiaal heeft een essentiële rol in de productie van maskers gespeeld.

De niet-geweven maskers momenteel op de markt zijn fundamenteel veroorzaakt door ultrasone maskermachines. Volgens hun vormen, kunnen zij in niet-geweven binnenoormaskers, niet-geweven buitenoormaskers, niet-geweven gestreepte maskers, en niet-geweven stoffen worden verdeeld. De kopmaskers, de niet-geweven vouwende maskers, de niet-geweven vogelbekdiermaskers, enz., deze maskers vereisen overeenkomstige ultrasone maskermachines aan opbrengst.

De ultrasone die maskermachine is een machine wordt gebruikt om de productie van gebeëindigde multi-layer vlakke maskers te automatiseren. Het kan 1~4 lagen niet-geweven geactiveerde de koolstof en de filtermaterialen van pp spunbond, van grondstof het voeden aan de toevoeging van de neuslijn gebruiken, rand het verbinden, en het snijden van geëindigd - producten. Het kan automatische verrichting realiseren. Vergeleken met het traditionele hand voeden, het terugkeren en het snijden, kan het arbeidskrachten redden 3-5. Het kan 80~120 maskers per minuut veroorzaken. Het keurt PLC controlesysteem en touch screen het plaatsen goed, die eenvoudig en snel is. , Kan het door één enkele persoon worden gebruikt, en vereist slechts het hand voeden en het terugwinnen, die zeer productieefficiency verbeteren. Volgens de verschillende gebruikte grondstoffen, kan de ultrasone maskermachine verschillende normen zoals N95, FFP2 etc. bereiken.

In het volledige ultrasone het lassensysteem van de maskermachine, wordt de schommeling met hoge frekwentie gebruikt om correcte golven van het lassenhoofd over te brengen aan de lassenoppervlakte van het het werkvoorwerp, onmiddellijk veroorzakend de het werkobjecten molecules aan wrijving en het smeltpunt van het plastiek te bereiken, daardoor voltooiend de snelle ontbinding van stevige materialen en voltooiend het lassen. De gezamenlijke sterkte is dicht aan dat van een geheel stuk van ononderbroken materiaal. Zolang de gezamenlijke oppervlakte van het product om wordt ontworpen aan te passen, is er absoluut geen probleem met het volledige verzegelen.

De vorm van het bloemwiel wordt gemaakt van speciaal legeringsstaal, en diverse ingewikkelde bloem-vormige patronen kunnen volgens klantenbehoeften worden ontwikkeld; het lassenhoofd is slijtvast en heeft met lange levensuur. De bloemvorm is gemakkelijk te demonteren en te assembleren, en de zonderlinge aanpassing is flexibel en snel.

QRsonic is een professionele fabrikant die zich in het onderzoek en de productie van high-power ultrasone omvormers specialiseert. De belangrijkste producten van het bedrijf zijn omvormers en ultrasone voedingen. Onder hen, worden 15k en de de ultrasone omvormers en voedingen van 20k wijd gebruikt als kernbelangrijke onderdelen van de de productieindustrie van de maskermachine.

Contactgegevens